BEKIJK EEN VAN DE DIENSTEN

Web

& Interactief

Publicaties

Identiteit

Campagnes

Identiteit

De identiteit is de vingerafdruk van een organisatie. Uniek, eenduidig en herkenbaar voor de klant. De Identiteit komt terug in de meest uiteenlopende middelen. Dit begint met een strakke basis normering. Uw beeldmerk, kleurstelling en typografie worden hier onder andere in vastgelegd. Naast de positionering en ‘tone of voice’ tegenover uw doelgroep(-en). Met de expertise van Paulides en uw kennis, stellen we een

concept op en vertalen dit door naar een visuele identiteit.

Bent u geïnspireerd geraakt of heeft u meer inspiratie nodig, neem gerust contact op met de studio. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een identiteit op maat.

Interactief & web

Online aanwezigheid voor een onderneming is een must. De studio biedt u die mogelijkheid. Het web is de plek waar uw bedrijf met de doelgroep communiceert over haar producten en/of diensten. De studio helpt bij het ontwerpen, bouwen en online brengen van websites. Paulides zorgt dat uw website een strak vormgegeven interface krijgt, indien gewenst voor desktop, tablet en / of mobiel. Ook ontwerpt en ontwikkelt de studio app's samen met top-programmeurs uit binnen en buitenland.

 

Is uw interesse gewekt en bent u klaar om uw doelgroep klantvriendelijk te ontvangen in de digitale wereld? Neem gerust contact op met de studio.

Campagnes

It’s showtime! U bent er, en de doelgroep zal het weten! Een campagne is dé strategische zet om een bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. De boodschap, de tijd en het medium moeten hierbij zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. De mogelijkheden voor campagnes zijn oneindig. Gaat uw voorkeur uit naar een originele guerrillamarketing of ziet u liever de campagne via social media? Of kiest u voor promotie via drukwerk? Originele, creatieve, goed onderbouwde campagnes zorgen voor de meeste aandacht.

 

Wij overleggen graag met u de mogelijkheden in een goed gesprek of in een 'out of the box' brainstomsessie.

Publicaties

In de studio wordt er veel aandacht besteed aan het ontwerp, dit zorgt voor kwaliteit in het eindresultaat. Met behulp van Studio Paulides documenteert u op een originele manier die goed in elkaar zit. Bent u opzoek naar een geschikte uitstraling voor uw jaarverslag? Of wilt u uw e-magazine creatief laten vormgeven?

 

Ook voor bijzondere documentaties, waar extra aandacht aan moet worden besteed, kunt u bij Studio Paulides terecht. Het papier, formaat en de bindwijze stelt de studio samen aan de hand van uw wensen en budget. Zodat u kunt publiceren waar u trots op bent.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u méér weten?

Bel +31 (0)6 46 141 030

Mail naar [email protected]

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.